Lystring alla häxor

Det råder en viss oro i landet och i de flesta länder för den delen. Coronaviruset har gjort att nödvändiga begränsningar satts upp när det gäller en del av vårt vanliga levnadssätt. En begränsning är den som UD meddelat svenskarna angående resandet:
 
"Med anledning av den omfattande spridningen av det nya coronaviruset och den snabbt föränderliga och osäkra situationen som råder för resande avråder UD från icke nödvändiga resor till alla länder."
 
Måtte det inte drabba oss häxor som snart ska träffas på Blåkulla. Vi får flyga lågt så vi hamnar under radarn och helst nattetid. Dessutom får vi inte vara fler än 500 och det är ju nästa problem. Beträffande åldern så är vi verkligen en riskgrupp då merparten av oss är flera hundra år. Vi har nu tillsatt en utredningsgrupp som ska se över de där problemen. Tur i oturen är ändå att vi har egna kvastar och inte samåker kollektivt på något sätt och katten kan få följa med då man inte tror att corona smittar från människa till husdjur. Slutligen får vi hoppas att inte kaffet tar slut i butikerna - bäst att bunkra.

Kommentera inlägget här :