Gör pastan somrig.

img_0796 (MMS)

En god variant på ibland lite tråkig pasta är att blanda ner klippta örter och mangold eller spenatblad i den. Det ger ögonen mer att lockas av och så är det ju nyttigare också. Jag serverade en ostsås med crabstick i som tillbehör.  Nu har vi fått in en bra promenadvana som känns skön. Varje kväll går vi mellan 5 och 7 km på Bulltofta friluftsområde. Stärker kropp och själ. Vandringssällskap har vi eftersom grannens hund brukar uppskatta att få följa med oss.

Kaka King size

img_0801 (MMS)

I lådan från Årstiderna fanns idag några kanongoda cookies. Visserligen ekologiska ingredienser men titta på storleken i förhållande till en normalstor pepparkaka. Familjepizza finns ju så det här får bli en familjekaka. Var och klippte mig idag hos världens bästa Jenny. Så skönt det var att få kalufsen fixad! Det är njutarminuter att bara sitta och bli ompysslad.

Första semesterdagen bjöd på vackert väder...

img_0794 (MMS)

Första semesterdagen bjöd på vackert väder med frukost i trädgården. Kan man ha det bättre. Såg ett avsnitt av Trädgårdsfredag i morse där de sa att städa ute nu så kan du njuta hela sommaren sedan. Därför ska jag nu ta fram rensredskapen och gräsklipparen. Jag älskar sådant arbete. Tack solen för att du lyser idag!

Visa fler inlägg