Choklad igen

Fredag - äntligen. Var trött när jag kom hem ifrån jobbet idag. Några undervisningspass, ett utvecklingssamtal med elev och förälder och ett antal spring i korridorer efter kollegor och chefen. Planeringar och möten tar så mycket på krafterna eftersom de inte alltid löses på smidigaste sättet. Fredagstrafiken hem flöt på ovanligt bra och hemma smakade kaffet i trädgården så gott. Varvade ner med att rensa ogräs någon timme. Det är faktiskt väldigt rogivande att plocka bort oönskade växter. Ingen tankeverksamhet krävs utan jag kan ägna mig åt allsköns filosoferande.
Fisk till middagen med fullkornspasta till var ett bra val. Gick snabbt att fixa till. Ett torskblock delades, kryddades och en topping av spenat, svamp, kryddor, yoghurt, ströbröd och sesamfrö lades på. In i ugnen och pastan var färdig samtidigt som fisken.
För någon dag sedan gjorde jag chokladbakelser och fick då choklad över. Den fick bli en dessert idag som var så himla god och så lätt att göra. Testa gärna, du lär inte bli besviken.
Recept på chokladmousse
Visa fler inlägg