Töväder

Idag var det riktigt läskigt att åka till jobbet. Hade morgon-tv på när jag åt frukost och hörde att man utfärdade en klass 1-varning i Skåne pga vattenmängder och befarade översvämningar. For iväg och när jag var halvvägs var det bilköer och färden gick genom helt vattentäckta vägar på flera ställen. Det var som att fara i en sjö fast utan båt. När jag tittade runt omkring var åkrarna helt vattendränkta och i ett med vägarna. Mycket otäckt när man inte vet om det är någon väg under vattnet eller ej. Det fick bli en annan väg hem. Visserligen är det varmare när det töar men allt ser så smutsigt och mörkt ut. Tror nog jag gissar rätt om jag säger att det kommer mer snö innan vi får vår.
Återigen blev det veckoinköp efter jobbet och dessutom tankade jag bilen. 13.48 kostar bensinen per liter nu, ganska mastigt! Morgonen blev tidig ochdet var sent innan jag var hemma. Därför var det skönt att det bara var en tomatsoppa som skulle kokas. Därtill serverades ostmuffins.
I lördags hade vi kokospannkakor efter den dagens spenatsoppa. Det vanligaste är förmodlingen att ha sylt till pannkakor men jag gjorde kaneläpplen. Här kommer receptet om du vill testa. Rekommenderas!

  Recept på kokospannkakor med kaneläpplen
Visa fler inlägg