Helg - så himla skönt!

Helgen  och några lediga dagar känns alltid lite extra så här i början efter semesterns slut. Förra helgen var alltför händelserik för att jag skulle kunna njuta av den. Det var fredagen den 13:e och det brukar inte göra så mycket i vanliga fall.  Men den här gången........
När jag åkte hem från jobbet fick jag ett infall att svänga vägen förbi sonen, för att titta hur arbetet framskred i hans trädgård. Jag stannade i en fyrvägskorsning och när jag fick grönt ljus åkte jag ut mot korsningen och började svänga mot vänster. Då sa det plötsligt pang. En bil dök upp från vänster och körde rakt in i min front eller rättare strök sig mot den. Obehagligt var det. När jag kom ur bilen upptäkte jag att min nummerskylt fastnat i den andra bilens fälg och att min front inte såg så vidare trevlig ut. Polis tillkallades så det tog sin lilla tid. Inga personskador blev det men visst kändes det att hjärnan skakades om lite. Idag fick jag klartecken från försäkringsbolaget att skulden var utredd så jag får mina bilskador ersatta av motparten. Skönt är det men en massa trist merarbete blir det för mig. Suck!


Dagen efter denna händelse var det ett riktigt oväder med stora mängder regn. När jag på kvällen gick ner i vår källare blev jag blöt om fötterna. Tände lampan och upptäckte att vi fått översvämning. Garaget och ett källarrum fick nu ösas och torkas. Det blev lite senare sänggående än jag tänkt från början. Katten Tindra gick med lätta tassar omkring men aktade sig noga för att bli våt.

Nu är det åter helg och jag hoppas verkligen att den blir lugn. En ny beställd nummerskylt hämtade jag på vår utdelningsplats, men jag cyklade dit. Passade på att hälsa på sonen på samma gång. Hämtade några stenar där som inte behövs i hans och hans sambos trädgård. Jag lägger stenarna runt våra vinrankor. Blir lyckat tycker jag. Några stenar varje gång i cykelkorgen blir det och förhoppningsvis blir jag klar innan vintern kommer.
Visa fler inlägg