En alldeles vanlig dag

Söndag i juni, växlande väder, småtrött med stukad fot och minskad rörlighet (inte kul). Midsommarfirande och sonens student är passerade kapitel med många minnen att plocka fram under åren.
Studentvädret lovades bli toppen, med så blev det nu inte utan vi som skulle ha fest i trädgården fick tänka om och sonen fick en ordentlig förkylning. Den kan i och för sig bero på festande under en tid, man vet aldrig.
Dagen innan hans student köpte vi ett stort tält att ha i trädgården. Det sattes på plats och möblerades. Vi placeradeäven ett kylskåp i det för diverse drycker.
 
Under natten blåste stora stormen in över Skåne och tältet blev plockepinn. Det enda som klarade ovädret var kylskåpet. Det stod mitt på gräsmattan i ensamt Majestät. Festen blev ändå lyckad men hölls inomhus.

Så följde några arbetsdagar innan midsommar och nu har jag den efterlängtade semestern. Hade förstås varit bättre utan den där idtiotiska fotskadan. Blev inga midsommardanser för min del. Men det gär väl fler tåg som det heter.
Visa fler inlägg