Släktbesök från Sparsör

Min bror och svägerska har varit på besök hos oss. Trevligt med lite uppdateringar av det som hänt och härligt att få umgås lite. Vi inledde igår med ett besök hos sonen och hans sambo i deras nya bostad. Jag hade fixat en måltid som vi tog med oss. potatispaj, grekisk potatissallad, bröd och grillvaror. Trots att det varit väldigt blåsigt under dagen blev kvällen skön nog så vi kunde sitta utomhus. När vi kom hem delade vi en flaska vin och såg på ett avsnitt av Tudors tillsammans.
Trots att kvällen blev sen var vi uppe relativt tidigt i morse. Ett besök i Skanör skulle dagen innehålla och där hade vi tänkt äta lunch. Först for vi iväg till Katrinetorp där vi gick i parken, besökte en bröllopsklänningsutställning och kikade in i Bränneriboden. En tvål för trädgårdssmutsiga händer var allt jag köpte. Har förbrukat några
sådana och de är väldigt bra.

Så gick resan vidare till Skanör där vi efter en liten rundtur till fots och i bilen befann oss utanför Skanörs gästgiveri som visade sig vara stängt under eftermiddagen så där stod vi med långa näbbar. Vi fick gå över gässens övergångsställe tillbaka till bilen och maten serverades till slut på VESPA som ligger i Västra hamnen i Malmö. Inte så dumt heller eller kanske även bättre - iaf för plånboken. På köpet fick vi en fin utsikt över Öresund med bron och båtarna.


Visa fler inlägg