Köphunger

Var en vända i lite butiker idag. Köpte färgpatron till skrivaren, på MediaMarkt, besökte Hornbach och ILVA samt inhandlade fikabröd på MAXI stormarknad. Det var massor med folk på alla platserna. Det talas om att vi inte har pengar att konsumera för men det stämmer inte med bilden jag fick idag. Eller är det så att människor bara flyter runt och besöker butiker som en nutida fritidssysselsättning? Man turistar i butiker som om det vore konstutställningar eller museer. Inte vet jag men något är det.
Väl hemma igen blev det soppa med knäckebröd och så smarrigt fikabröd efter till kaffet. Det gav oss styrka att gå ner i källaren för att jobba lite på att ta ett steg till i färdigställandet av ett mediarum där. Nu är taket färdigmålat i en ljusgrå färg och listerna likaså. Väggarna är spacklade och målas förhoppningsvis nu i veckan. Svarta och grå ska de bli. Målet är att rummet ska bli helt färdigt i vecka 8. Ska bli kul att få inreda det.
Såg en bra film igår. Den senaste av Clint Eastwoods alster. Handlar om en mor som berövas sin  9-åriga son. Det hela utspelar sig i LA under sent 1920-tal. Polisen finner en pojk som de menar är hennes son men hon hävdar att det inte är hennes pojk. Så följer svårigheten för henne att få rätt. En mycket gripande och bra film. Se den om du har möllighet!

Kommentera inlägget här :